24Option

24Option on erityisen hyvä valinta aloitteleville binäärioptiosijoittajille. 24Optionin rekisteröityneet käyttäjät saavat ilmaisia oppitunteja, joiden aikana heidän on mahdollisuus oppia kaikki olennainen kaupankäyntiin liittyvä asia. Oppitunnit ovat hyödyllisiä myös niille, joille sijoittaminen on jo tuttua, sillä ne sisältävät paljon tietoa esimerkiksi kaupankäyntistrategioista ja oman strategian kehittämisestä. 24Option ei jätä sijoittajaa pulaan oppituntien jälkeenkään. Asiakastuki on aina helposti saatavilla ja erilaiset e-kirjat palvelevat sijoittajia aina tarvittaessa.

Tilityypin valitseminen

Screen Shot 2014-09-17 at 11.04.15

24Optionin asiakkaiden on mahdollista luoda itselleen haluamansa tilityyppi. Perustilin ominaisuudet ovat suppeammat kuin muiden tilien, mutta kuitenkin riittävät menestyksekkään binäärioptiokaupan aloittamiselle. Kun sijoittaja kehittyy toimissaan, kannattaa hänen harkita tilityyppinsä nostamista.

Korkein tili on Platinum-tili. Tämän tilin omistajat saavat mm. henkilökohtaista sijoitusneuvontaa ja korkeamman bonuksen sijoituksistaan kuin minkään muun tilin haltijat. Rekisteröitymisbonus on saman suuruinen jokaisessa tarjolla olevassa tilityypissä, täydet 100 %. Tilityypin valinta ei myöskään vaikuta asiakaspalvelun saatavuuteen millään tavalla.

Ammattimaista ja riskitöntä sijoittamista

24Option-välittäjän toimissa näkyy hyvin ammattilaissijoittajien varma ote. Ammattilaiset ovat jatkuvasti taustalla tukena, joten sijoittaminen 24Optionin kautta on luotettavaa ja riskien minimoimiseen pyritään joka kerta. 24Option tarjoaa asiakkailleen lukuisia eri sijoituskohteita, joiden joukossa on mm. pörssiin ja valuuttamarkkinoihin liittyviä kohteita.

24Option takaa asiakkailleen mahdollisimman korkeat voittomahdollisuudet. Voittoprosentti voi parhaimmillaan olla 90 %, jopa ensisijoittajilla. 24Optionin kaupankäyntialusta on helppokäyttöinen ja luotettava. Alustan lisäksi asiakkailla on käytössään kaupankäyntisignaalit, joiden avulla kaupankäyntiä on mahdollista parantaa entisestään ja saada yhä suurempia voittoja. Signaalien käyttö on suositeltavaa, koska se vähentää omaa työmäärää ja kasvattaa voitonmahdollisuuksia.

Lue lisää ja rekisteröidy tästä