TopOption

TopOption on niin sanotusti maanläheinen välittäjä. Se tarjoaa sellaisia sijoituskohteita, joiden valitsijan ei välttämättä tarvitse tuntea kaikkia talouselämän kiemuroita tai olla jatkuvasti aivan perillä siitä, mitä binäärioptiomarkkinoilla tapahtuu. TopOption on siis hyvä valinta erityisesti aloitteleville sijoittajille, jotka vielä hakevat omaa erikoisalaansa ja vasta tutustuvat tarjontaan.

Perinpohjainen asiakaspalvelu ja riskitöntä sijoittamista

Screen Shot 2014-09-17 at 11.10.48

TopOption on suosittu välittäjä, koska se takaa parhaan mahdollisuuden asiakasturvallisuuden. Asiakkaiden henkilökohtaiset tiedot ja rahat on asianmukaisesti suojattu, eikä sijoittajan tarvitse aristella sijoittaa TopOptionin kautta. Taatakseen mahdollisimman riskittömän sijoittamisen varsinkin aloittelijoille, tarjoaa TopOption vakuutuksen kaikkien asiakkaidensa rahoille siihen saakka, kunnes 20 000 dollarin talletussumma ylittyy.

Asiakstuki on myös olennainen osa TopOptionin toimintaa. Asiakaspalvelun saa kiinni aina tarvittaessa suoraan internetin välityksellä, sekä myös puhelimen kautta. TopOptionin toiminnassa on mukana sijoitusalan ammattilaisia, jotka tarjoavat apuaan asiakkaille ja auttavat ratkaisemaan ongelmat mahdollisimman sujuvasti ja asiakasystävällisesti. Kokematon sijoittaja voi myös hyödyntää erilaisia kaupankäyntioppaita, joita TopOptionin verkkosivuilta löytyy rekisteröityneille asiakkaille varsin monipuolisesti.

Ajankohtaiset markkina-analyysit ovat myös asiakkaiden saatavilla. Näin he pysyvät helpommin perillä vallitsevasta markkinatilanteesta, eikä kenenkään tarvitse sijoittaa sokkona yhtään mihinkään. Tähän liittyen asiakkailla on myös mahdollisuus käyttää hyväkseen erilaisia kaupankäyntisignaaleja, jotka ajavat periaatteessa saman asian kuin markkina-analyysit, mutta ovat täysin reaaliaikaisia. Ne ovat sijoittajalle tärkeitä vihjeitä.

Käyttäjäystävällinen kaupankäyntialusta ja korkeat voitot

TopOption kaupankäyntialusta on käyttäjäystävällinen ja helppo käyttää. Alustaa varten ei tarvita ylimääräisiä ohjelmistoja, koska se toimii pilvipalvelun käyttä. Näin sijoittaja voi käydä kauppoja missä tahansa reaaliaikaisesti joutumatta välittämään siitä, kuormittaako kaupankäyntialusta eri laitteita. Saatavilla on myös erillinen mobiilialusta, jonka käyttäjäkokemus on paranneltu ja sovitettu mobiilikäyttöön.

TopOption asiakkaat saavat 25 % rekisteröitymisbonuksen, jos valitsevat kyseisen välittäjän palvelun. TopOptionin kohteissa on todella korkea voittoprosentti, jopa 85 %. Lisäksi valittavissa on useita erilaisia kaupankäyntimenetelmiä, joista jokainen voi napata omat suosikkinsa tai kokeilla vaikka kaikkia. Tarjolla on mm. 60 Seconds, ClassicOption ja One Touch, jotka ovat kaikki suosittuja.