Banc De Binary

Banc De Binary on sijoittajaystävällinen välittäjä. Välittäjä tarjoaa asiakkailleen demotilin, jolla sijoittamista voi rauhassa testata ennen oikean rahan laittamista mukaan. Banc De Binary on luotettava EU-alueen välittäjä, joka tahtoo tarjota asiakkailleen mahdollisimman riskittömiä ja tuottavia sijoitusmahdollisuuksia.

Screen Shot 2014-09-17 at 11.05.26

Asiakastyytyväisyys on välittäjän valttikortti ja suosio johtuu pitkälti asiakaspalvelun toimivuudesta ja riskittömästä sijoittamisesta. Banc De Binaryn sijoituskohteet käsittävät esimerkiksi pörssin ja valuuttamarkkinat. Näiden lisäksi tarjolla on myös muita kohteita, joita voi valita oman kiinnostuksensa mukaan.

Toimiva ja monipuolinen kaupankäyntialusta

Turvallinen kaupankäyntialusta on myös Banc De Binaryn yksi suosion syy. Kaupankäyntialusta palvelee hyvin kokemattoman ja tietämättömän sijoittajan tarpeita, sillä se on helppokäyttöinen ja yksinkertainen. Alustan hyvänä puolena on myös erillinen mobiilisovellus, jonka avulla asiakkaat voivat sijoittaa binäärioptioihin mistä tahansa käsin ja mihin kellon aikaan vain. Lisäksi jatkuva perillä oleminen vallitsevasta markkinatilanteesta on sovelluksen ansiosta helppoa.

Kaupankäyntialustat mukautuvat erilaisiin kaupankäyntivaihtoehtoihin. Vaihtoehdot tekevät binäärioptiokaupasta monipuolisempaa ja mielekkäämpää ja mikä tärkeintä, myös voitokkaampaa. Valittavana on useita klassisia kaupankäyntimenetelmiä, joista esimeriksi lyhyet 60 Seconds -kaupat ovat hyvin suosittuja nopeutensa ja suurten voittomahdollisuuksiensa vuoksi. Jotkut kaupankäyntivaihtoehdot tarjoavat asiakkaille parhaimmillaan jopa 500 % suuruiset voitot.

Riittävästi eri tilivaihtoehtoja

Banc De Binaryn eri tilivaihtoehdot ovat kaikkien sijoittajien käytössä. Tilityypeistä voi valita haluamansa omien tarpeidensa mukaan. Perustilin ominaisuuksiin kuuluvat monipuoliset sijoituskohteet, heppo kaupankäyntialusta, jatkuvasti saatavilla oleva asiakaspalvelu, sekä yksityskohtaiset päivittäin saatavilla olevat markkina-analyysit. Nämä samat ominaisuudet löytyvät myös muista tilityypeistä, mutta näiden lisäksi ne tarjoavat asiakkaille vielä paljon muuta.

Jos talletat rahaa, saat 100 % rekisteröitymisbonuksen (talletusbonus). Lisäksi estoton pääsy omalle asiakastilille niin sähköpostin kuin puhelimenkin kautta on taattu ja omia tietojaan voi muokata aina halutessaan. Korkeammat tilityypit sisältävät sijoittamiseen liittyviä oppitunteja, jotka edistävät mahdollisuutta tulla vieläkin paremmaksi sijoittajaksi. Lisäksi korkeimpien tilien haltijat saavat käyttöönsä erilaisia kaupankäyntisignaaleja, jotka on todistettu merkittäväksi hyödyksi binäärioptiokaupassa.

Lue lisää ja rekisteröidy tästä