Lionive

Lionive tahtoo pitää asiakkaansa aina ajan tasalla tärkeimmistä markkinamuutoksista ja sijoittajalle olennaisista tapahtumista. Välittäjä tarjoaakin yksityiskohtaisia markkina-analyyseja päivittäin ja viikottain. Saatavilla on myös yleiskatsaus, joka on yhteenveto kaikesta. Sijoittajan ei siis tarvitse seurata markkinoita joka hetki voidakseen pysyä perillä niistä ja kiireiset sijoittajat ovatkin kiitollisina valitsemassa Lioniven välittäjäkseen.

Hyvä välittäjä kaikille sijoittajille

Screen Shot 2014-09-17 at 11.08.02

Lionive sopii niin aloittelevalle kuin kokeneemmallekin sijoittajalle. Perinpohjaisen markkinatietämyksen lisäksi tarjolla on ilmaisia oppitunteja binäärioptiosijoittamisen saloihin. Nämä miellyttävät usein varsinkin aloittelevia sijoittajia, mutta sopivat erinomaisesti myös kokeneemmille. Demotili on kaikkie rekisteröityneiden käyttäjien saatavilla ja sen kokeileminen onkin suositeltavaa, jotta kaupankäyntialusta tulee tutuksi ennen varsinaisiin binäärioptiokauppoihin ryhtymistä.

Lionive asiakastuki on helposti kaikkien sijoittajien saatavilla vuorokauden ympäri. Ongelmatilanteissa ei siis tarvitse jäädä yksin. Lisäksi Lionive takaa kaikkien asiakkaidensa tilien ja asiakastietojen turvassa olemisen, joten Lioniven kautta sijoittaminen on luotettavaa ja äärimmäisen turvallista.

Valittavana eri tilityyppejä

Lionive on useiden muiden välittäjien tavoin luonut erilaisia tilityyppejä, joista asiakkaat voivat valita itselleen sopivimman. Perusominaisuudet kaikissa tilityypeissä ovat riittävän hyvät menestyksekkääseen binäärioptiokaupankäyntiin, mutta oman tilin päivittäminen korkeammaksi on suositeltavaa parempien etujen vuoksi. Lukuisat kaupankäyntikohteet ovat samat jokaisessa tilityypissä, joten perustilityyppi ei rajoita sijoittajan valinnavapautta.

Minimitallennussumma kasvaa, kun tilityyppi on korkeampi. Tämä on hyvä ominaisuus, koska se kasvattaa samalla voiton mahdollisuuksia. Kokeneempi sijoittaja uskaltaa jo varmemmin laittaa kauppoihin enemmänkin rahaa. Korkeimmissa tileissä on myös mahdollisuus saada käyttöönsä kaupankäyntiä edistäviä signaaleja. Yhdessä perinpohjaisten markkina-analyysien kanssa ne ovat merkittävä hyöty binäärioptiokaupankäynnissä.

Lioniven kaupankäyntialusta on yksinkertainen ja helppokäyttöinen ja varsinkin demotilin kanssa jokainen sijoittaja saa sen varmasti hyvin haltuunsa. Lionive tarjoaa erilaisia kaupankäyntimenetelmiä, joista suosittuja ja korkeatuottoisia ovat esimerkiksi One Touch tai nopea 60 Seconds.