GOptions

GOptions on kokenut binäärioptioiden välittäjä ja se on ehtinyt saavuttaa suurta suosiota sijoittajien joukossa. Goptions houkuttelee sijoittajia erityisesti korkeiden voittoprosenttien vuoksi. Kaikissa sijoitukohteissa oikean arvauksen voitto on vähintään 65 % ja parhaimmillaan jopa 90 % asiakkaan sijoittamasta summasta. Toinen välittäjän merkittävä etu on toimiva ja nopea asiakaspalvelu. Asiakaspalveluun saa yhteyttä saman tien internetin kautta heti tarvittaessa, eikä kenenkään sijoittajan tarvitse jäädä yksin ongelmiensa kanssa.

Runsaasti sijoituskohteita ja paljon apua aloittelijalle

Screen Shot 2014-09-17 at 11.07.03

Goptionsilla on sijoituskohteita usealla eri osa-alueella. Asiakkaat voivat sijoittaa mm. pörsseihin, indekseihin ja paljon muuhun. Sekä kokeneet että kokemattomat sijoittajat löytävät varmasti runsaan kohdetarjonnan joukosta omat suosikkinsa. Kokeneet valitsevat yleensä oman tietämyksensä alta eri kohteita, kun taas aloittelijat luottavat varmoihin ja yleisesti hyvänä pidettyihin, riskittömiin kohteisiin. Goptionsilta löytyy kummankin tyyppisiä kohteita.

Goptions on aloittajaystävällinen välittäjä, koska tarjolla on runsaasti erilaisia oppaita sijoittajan tueksi. Oppaat eivät myöskään katoa mihinkään, joten niihin voi aina palata uudelleen, jos jokin askarruttaa. Myös kaupankäyntialusta on aloittajan unelma, koska se on yksinkertainen ja helppo käyttää. Sijoittaja voi valita eri kaupankäyntivaihtoehdooista haluamansa ja kokeilla vaikka niitä kaikkia löytääkseen sen, mistä pitää eniten ja mistä saa eniten voittoa.

Hyvät edut eri tilityypeissä

Goptions-tilityyppejä on olemassa neljä erilaista Micro-tilistä VIP Platinum-tiliin. Niin kuin muillakin välittäjillä, myös Goptionsilla edut paranevat tilityypin noustessa korkeammaksi. Hintaerot eri tilityyppien välillä ovat sen verran pieniä, että saatavilla olevat edut usein saavat sijoittajat helposti kallistumaan korkeamman tilityypin puoleen.

Kaikissa tilityypeissä on kuitenkin samat perusominaisuudet, joten Micro-tilin haltijalla on oikein hyvät mahdollisuudet menestyä binäärioptiosijoittajana. Perusominaisuuksiin kuuluvat mm. 10 % bonus jokaisesta talletuksesta, sekä päivittäiset ja viikottaiset markkina-analyysit, jotka pitävät sijoittajan kartalla markkinatilanteesta reaaliajassa.

Kun tilityyppiä nostaa, myös saatavilla olevien bonusten suuruus kasvaa. Myös riskit pienevät, koska tilityyppien etuihin kuuluu riskivapaita kauppoja ja vakuutus omille rahoille. Korkeimmissa tilityypeissä kuvaan astuvat erilaiset kaupankäyntisignaalit, jotka antavat tärkeää tietoa binäärioptiomarkkinoista ja eri kohteiden tilanteesta, sekä ohjaavat sijoittajia oikeaan suuntaan.

Lue lisää ja rekisteröidy tästä