Binäärioptiovälittäjät

Välittäjät (binary options brokers) ovat olennainen osa binäärioptiosijoittamista. Kaikki kaupankäynti ja binäärioptioiden ostaminen tapahtuu välittäjien kautta. Välittäjiä on markkinoilla hyvin paljon, joten oikean valitseminen saattaa tuntua hieman hankalalta, ainakin aloittelijalle. Tärkeintä on, että välittäjä on luotettava ja tuottaa asiakkaalle voittoa. Asiakkaiden määrä, saatavilla olevat edut ja asiakastyytyväisyys ovat hyviä mittareita sille, onko kyseessä hyvä välittäjä.

Hyvän välittäjän ominaisuuksia

binaarioptiot-visa

Yleensä suositellaan käymään kauppaa useamman kuin yhden välittäjän kautta. Siten on helpompi vertailla niitä keskenään ja lisäksi riskien minimoiminen on helpompaa, kun kaikki rahat eivät ole kiinni vain yhdessä välittäjässä. Välittäjää valitessa kannattaa huomioida kaikki, mitä tietyn välittäjän alle rekisteröitymisestä voi hyötyä. Huomattavia asioita ovat mm. talletusbonuksen suuruus, valittavissa olevat sijoituskohteet, eri kohteiden sulkeutumisajat, talletusvaihtoehdot, minimitalletuksen määrä ja kaupankäynnissä hyödynnettävät alustat ja muut välineet. Lisäksi useat välittäjät houkuttelevat uusia asiakkaita tarjoamalla huomattavia rekisteröitymisbonuksia.

Hyvin usein välittäjät tarjoavat uusille asiakkailleen mahdollisuuden kokeilla demotiliä ennen varsinaista sijoittamista. Demotili antaa asiakkaalle mahdollisuuden tutustua käytössä olevaan alustaan ja binäärioptiosijoittamiseen yleensä, ennen kuin ryhtyy tositoimiin oikean rahan kanssa. Monesti demotilit ovat ilmaisia, toisinaan taas ne ovat rekisteröitymisen yhteydessä saatavia tilityyppiin sidoksissa olevia etuja. Demotilin olemassaolo kuitenkin kertoo myös jotain välittäjän luotettavuudesta.

Mitä kannattaa ottaa huomioon välittäjää valitessa?

Välittäjävalinnassa kannattaa ennen kaikkea huomioida ne seikat, jotka merkitsevät itselle eniten. Toisille se on kaupankäynnin helppous, toisille suuret bonukset ja toisille esimerkiksi saatavilla olevien sijoituskohteiden määrä ja laatu.

Yleensä välittäjillä on tarjolla erilaisia sijoituskohteita, mutta jotkut välittäjät keskittyvät lähinnä tietyntyyppisiin kohteisiin, esimerkiksi vaikka täysin kokonaan valuuttamarkkinoihin. Tällöin omat ennakkotiedot ja mieltymykset ohjaavat oikeaan suuntaan.

Kaupankäyntialusta on yleensä tärkeä tekijä välittäjävalinnassa, koska se on binäärioptiokaupan tärkein työkalu rahan lisäksi. Asiakas on sen kanssa jatkuvasti tekemisissä ja sillä on suuri vaikutus kaupan sujuvuuteen. Kaupankäyntialustan tulisi olla helppokäyttöinen ja selkeä ja mielellään demotilin kautta esitelty. Jos kaupankäyntialusta tuntuu vieraalta ja vaikealta demotilin kokeilunkin jälkeen, kannattaa ehkä harkita, onko kyseinen välittäjä paras omiin binäärioptiokauppoihin.

Monesti välittäjillä on käytössä useita erilaisia alustoja kaupankäyntivaihtoehdoista riippuen. Nopeat 30-60 sekunnin kaupat esimerkiksi voivat hyödyntää erilaista alustaa kuin perinteinen Call Put -kauppa. Tällöinkin on tärkeää punnita kaikkia olemassaolevia vaihtoehtoja ja miettiä, mikä tuntuu parhaalta itselle.

Hyvä asiakaspalvelu on myös luotettavan välittäjän merkki. Asiakaspalvelun saatavuus kannattaakin aina tarkistaa, sillä ongelmatilanteiden sattuessa pitäisi asiakastukeen pystyä ottamaan yhteyttä mahdollisimman helposti ja nopeasti. Parasta on, jos sen voi tehdä sekä välittäjän sivujen kautta että puhelimitse tai sähköpostitse. Kun on kyse rahasta, on lupa vaatia toimivaa ja luotettavaa asiakaspalvelua.

Kokeilemalla löytää sopivan

Niin kuin binäärioptiokaupassa yleensä, myös välittäjävalinnassa kokeilemalla ja vertailemalla pääsee parhaisiin lopputuloksiin. Kokemuksen kautta oppii huomaamaan, toimiiko välittäjä siten, miten haluaisi sen toimivan ja saako mielestään tarpeeksi vastinetta rahoilleen. Yleisesti ottaen kaikki internetissä esiintyvät suurimmat välittäjät ovat hyviä ja luotettavia ja niillä on kaikilla oma uskollinen asiakaskuntansa.

Välittäjät ovat kaikki suunnilleen saman hintaisia, tosin tarjolla on monesti useita eri tilityyppejä, joiden hinnat vaihtelevat ominaisuuksista riippuen. Mitä suuremmat edut, sitä isompi hinta. Perustilillä tulisi kuitenkin olla riittävät ominaisuudet binäärioptiokaupankäynnin sujuvaan harjoittamiseen. Kun sijoittaminen on enemmän tuttua, voi halutessaan päivittää jäsentiliään korkeammaksi ja saada uusia huomattavia etuja, jotka parantavat kaupankäyntiä.

GOptions

GOptions on suosittu binäärioptioiden välittäjä, joka on saanut kiitosta siitä, että tarjolla on monipuolisesti erilaisia sijoituskohteita. Välittäjä tarjoaa myös mahdollisuuden demotiliin, jolla sijoittamista voi kokeilla. Tarjolla on erilaisia tilityyppejä, joista jokainen voi valita itselleen sopivimman. GOptions -oppituntien ja kurssien avulla kenestä tahansa voi tulla hyvä ja menestyvä binäärioptiosijoittaja.

Banc De Binary

Banc De Binary tahtoo tarjota asiakkailleen mahdollisimman riskitöntä binäärioptiosijoittamista. Välittäjä mahdollistaa useat eri kaupankäyntivaihtoehdot, henkilökohtaisen asiakaspalvelun ja sijoittajaneuvonnan ja eri tilityypistä riippuen tarjolla on myös muita merkittäviä etuja. Banc De Binaryn demotilillä binäärioptiokauppaa voi harjoitella turvallisesti.

24Option

24Option on erityisesti aloittelijoiden varma valinta. Välittäjä tarjoaa ilmaisia oppitunteja, joiden avulla binäärioptiosijoittamisesta saa tietoonsa kaiken tarvittavan. Sijoittajan apuna on lisäksi kattava valikoima erilaisia oppaita ja e-kirjoja, joihin voi tukeutua koska tahansa. Tilityyppejä on tarjolla useita ja vip-tilit tarjoavat sijoittajalle huomattavia etuja, kuten suuret lisäbonukset ja mahdollisuuden henkilökohtaiseen sijoitusneuvontaan.

Lionive

Lionive tarjoaa runsaasti erilaisia kaupankäyntivaihtoehtoja, joista jokainen voi valita mieleisensä. Erilaisia kaupankäyntimenetelmiä on mahdollista testata demotilillä, jonka saa käyttöönsä rekisteröitymisen jälkeen. Tilityyppiä päivittämällä saa käyttöönsä suuremmat talletussummat, jotka kasvattavat voitonmahdollisuuksia. Lionive tarjoaa myös asiakkailleen ilmaisia oppitunteja.

Opteck

Opteck on suosittu välittäjä helppokäyttöisestä ja nopeasta kaupankäyntialustastaan johtuen. Alusta toimii kokonaan pilvipalvelun kautta, joten sen käyttäminen onnistuu mistä käsin tahansa. Opteck tarjoaa myös monipuolisen valikoiman erilaisia sijoituskohteita. Riskinhallintaan ja asiakaspalveluun panostava välittäjä on luotettava ja tahtoo tarjota asiakkailleen mahdollisimman tuottoisia binäärioptiokauppoja.

TopOption

TopOption pyrkii olemaan mahdollisimman käyttäjäystävällinen välittäjä. Välittäjä sopii sellaisillekin, joille talouselämä ja talousmarkkinat eivät välttämättä ole entuudestaan kovin tuttuja. Sijoituskohteet ovat hyvin käytännönläheisiä. TopOption tarjoaa asiakkailleen vakuutuksen, joka vakuuttaa heidän rahansa ja minimoi riskit tiettyyn summaan asti ja auttaa näin ollen varsinkin aloittelijoita pääsemään turvallisesti alkuun sijoittamisessa.