Opteck

Opteck on asiakaspalvelun sujuvuudesta ja hyvistä asiakaseduista tunnettu välittäjä. Opteck on kansainvälisesti suosittu, koska se pystyy tarjoamaan asiakkailleen toimivan kaupankäyntialustan ja korkeat tuotot, sekä aina luotettavaa kaupankäyntiä ja hyviä ratkaisuja ongelmatilanteissa. Opteckin kautta välittäjä pystyy sijoittamaan yli 75 eri kohteeseen, joten valinnavaraa riittää kaikille.

Hyvä ja toimiva kaupankäyntialusta

Screen Shot 2014-09-17 at 11.09.14

Opteckin kaupankäyntialusta on helppokäyttöinen. Se toimii missä tahansa, koska sitä varten ei tarvitse asentaa erillisiä tietokonetta kuormittavia ohjelmistoja, vaan sitä voi käyttää suoraan pilvipalvelun kautta. Sijoittajalle tämä mahdollistaa paremman liikkuvuuden ja markkinatilanteen seuraamisen muualtakin kuin kotikoneelta käsin.

Kaupankäyntialustaan kannattaa tutustua etukäteen. Se on mahdollista Opteckin tarjoaman demotilin kautta. Demotilin avulla kaupankäyntialustan voi ottaa helposti haltuun ennen kuin alkaa oikeasti sijoittaa rahaa binäärioptioihin. Myös välittäjän sivuilta löytyviin oppaisiin tutustuminen on hyödyllistä ja oppaisiin voi palata yhä uudestaan, jos kaipaa myöhemmin apua sijoittamiseen.

Luotettava asiakaspalvelu

Apua saa helposti myös luotettavan ja aina saatavilla olevan asiakaspalvelun kautta. Asiakkaita opastetaan järkevään riskien hallintaan ja ammattimaiseen kaupankäyntiin. Opteck on myös tarkka asiakkaidensa turvallisuudesta, joten asiakkaiden rahat ja tiedot ovat varmasti suojassa, eikä sijoittajan siis tarvitse pelätä käyttää Opteckia välittäjänään.

Eri tilien ominaisuudet

Opteckilla on kolme eri tilityyppiä. Perustili on hyvä aloittajan tili, mutta sijoituskokemuksen kasvaessa monet haluavat päivittää tilinsä korkeammaksi ja saavuttaa näin parempia etuja. Rekisteröitymisbonuksen suuruus riippuu paljon tilityypin valinnasta ja myös monia muita etuja on saatavilla, jos ottaa itselleen perustiliä korkeamman tilin, eli hopea- tai kultatilin.

Kultatilin valitessaan sijoittajalla on mahdollisuus henkilökohtaiseen välittäjään ja näin ollen tuottoisampaan ja luotettavampaan kaupankäyntiin. Kultatilin omistavat saavat myös erillisiä oppitunteja verkkosivuilta löytyvien oppikirjojen oheen.